Thursday, September 19, 2013

Emmanuelist



Kirjutan ausalt, kuidas asjad praegu on. Ikka veel ei ole see kuradi röntgen tehtud!  Poiss on juba kaks korda Eldoreti haiglas käinud, et röntgenit teha ja ikka ilma pildita tagasi pidanud söitma.(Esimene kord oli siis, kui röntgeni vend puhkusel oli) Viimane kord öeldi talle, et pöis on liiga täis ja röntgen ei anna head tulemust. Et tuleb pöis kateteriseerida ja uriin välja lasta ja siis pilt teha. Kuna sellel päeval ei olnud haiglas inimest, kes seda teha oleks osanud! siis söitis poiss koos issiga tagasi Shiandasse ja lepiti kokku uus röntgeni aeg, esmaspäevaks.  
Kuna meie oleme ootamisest ja mitte millegi juhtumisest väsinud, siis lähme homme hommikul koos Emmanueli, tema isa ja Kayaga Eldoreti haiglasse ja ennem sealt ära ei tule, kui saame röntgeni ja operatsiooni aja.

 Tänase seisuga:
Istusime organisatsiooni kontoris ja pidasime Emmanueli osas aru. Saime Emmanueli isa käest teada, et pärast traktori önnetust  kateteriseeris teda Shianda erakliiniku arst ja juhtumisi on see arst täna tööl.
Läksime sinna, et paluda arstil uuesti poiss kateteriseerida ja ehk oskab ta meid edasise osas aidata, äkki m6ne tuttava arsti juurde suunata. Ta helistas Eldoreti haiglasse oma uroloogist kolleegile ja sai meile aja homme hommikuks. Tema ise pidi täna kateteriseerima Emmanueli, et  poisi pöis homseks tuhi oleks, aga kui Emmanuel kella nelja ajal haiglasse jöudis ei olnud arsti enam seal. Kuigi ta utles meile, et töötab kella kuueni! USKUMATU! Ja nuud ei vöta ta enam telefonigi vastu. Kurb.
Igajuhul on nuud on asjad nii, et Emmanueli ei kateteriseeritud ja meie peame homme mägesid hakkama liigutama seal Eldoreti haiglas..

Annan teile uuesti teada, kui midagi selgunud on. Ja aitäh teile veelkord, kes meiega kaasa m6tlevad ja aitavad! 


No comments:

Post a Comment